Eva's Fotografie Logo

Communie & Lentefeest

Communie & Lentefeest

We gaan samen op avontuur. Misschien bij jou thuis of op een plek die jij het leukst vindt. Spelenderwijs leren we elkaar kennen. En raad eens? We gaan ook foto's maken, maar niet van die saaie! We willen dat jij helemaal jezelf bent, dus schaterlachen en gek doen is helemaal oké!

Natuurlijk nemen we ook even de tijd voor het klassieke 'say-cheese' moment, speciaal voor oma en opa.

Maak je geen zorgen als je niet zo dol bent op poseren voor de camera. Ik snap dat helemaal, want mijn zoon voelt zich vaak hetzelfde. Ik gebruik leuke spelletjes en nieuwsgierige vragen om je op je gemak te stellen. En weet je wat het beste is? Soms zijn het juist de momenten, waarop we niet poseren, die de allerbeste foto's opleveren!

Ik ben er helemaal klaar voor om die bijzondere momenten vast te leggen.

 

Broer of zus erbij

Natuurlijk mag je broer of zus mee op de fotoshoot! Mijn aandacht zal vooral gericht zijn op het feestbeest, maar we kunnen zeker naar het einde van de fotoshoot enkele leuke foto's maken met de hele familie.

 

Mag onze hond mee?

En ja, jullie hond is van harte welkom! Ik hou van dieren en ik vind het super leuk om ze ook op de foto te zetten. Zorg er gewoon voor dat je het van tevoren laat weten, zodat ik me kan voorbereiden en ervoor kan zorgen dat alles soepel verloopt.
Hou er wel rekening mee dat honden niet overal welkom zijn.

Tarieven FotoShoot

Standaard - 195 €

HEB JE INTERESSE IN EEN FOTOSHOOT?

Daknammolenstraat 32
9160 Lokeren
0478 69 44 04
eva@evasfotografie.be

BE0765 329 208

Algemene voorwaarden