Eva's Fotografie Logo

New Born

New Born

Nieuw leven in huis? Fantastisch!

Bij een pasgeboren baby kom ik bij voorkeur bij jullie thuis langs om jullie kleintje te fotograferen. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, zowel voor jullie als ouders als voor jullie wonder. Aangezien baby's altijd onvoorspelbaar zijn, houd ik ruim de tijd vrij in mijn agenda, zodat er voldoende ruimte is voor voedingsmomenten of knuffels. Als jullie huis niet geschikt is voor de foto's, kunnen we ook afspreken bij mij thuis of bij mooi weer op een buitenlocatie.

Ik raad aan om de fotosessie te plannen tussen de 2 en 8 weken na de uitgerekende datum. Dit is over het algemeen een ideaal periode om die bijzondere eerste momenten met jullie baby vast te leggen.

Het is zeker mogelijk om foto's te maken met broertjes of zusjes erbij.

 

Veiligheid en hygiene

Jullie kindje is het kostbaarste bezit in jullie leven. Veiligheid is absoluut mijn hoogste prioriteit als jullie mij het vertrouwen geven om jullie kindje mooi op de foto te zetten.
Ik doe alleen veilige poses die natuurlijk zijn voor een baby. Tijdens de newbornshoot zal ik jullie kindje poseren en af en toe een beroep op de papa of mama doen voor een paar extra ogen en handen.
Tijdens de shoot kan er geplast en gepoept worden wat heel normaal is. Geen enkel probleem, ik heb een wasmachine en alles wordt na iedere sessie weer schoon en fris in de kast gelegd

 

Mocht je vragen hebben over newbornfotografie, aarzel dan niet om me te e-mailen of te bellen. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over het proces. Het vastleggen van deze kostbare periode in het leven van je baby is een waardevolle herinnering voor later.

Tarieven New Born Shoot

New Born Standaard - 250 €

New Born Exclusive - 350 €

HEB JE INTERESSE IN EEN NEWBORNSHOOT?

Wil je graag een newbornshoot boeken? Neem dan tijdens de zwangerschap contact met me op.
Zo kan ik rekening houden met de komst van jullie kindje.

Daknammolenstraat 32
9160 Lokeren
0478 69 44 04
eva@evasfotografie.be

BE0765 329 208

Algemene voorwaarden